Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Bouwkundig advies

Advies en calculatie

Zonweringssystemen zijn er in diverse kwaliteiten en materialen. Elk product met zijn eigen functionaliteit en eigenschap. Laat u daarom goed adviseren. 

BENG

Per 1 januari 2021 is de EPC vervangen. Dan moeten alle nieuw te bouwen gebouwen in Nederland voldoen aan de BENG-eisen en de TOjuli eisen. BENG heeft als doel het terugdringen van de CO2 uitstoot.

Duurzaam renoveren

Wilt u uw panden duurzaam renoveren? En zorgen dat uw panden een beter energielabel gaan halen? Dan is het interessant om maatregelen te nemen die de woningen energiezuiniger maakt. Zonwering draagt bij aan het behalen van de BENG / TOjuli eisen en kunnen u helpen het gebouw het energielabel te laten halen die vereist is.

Eigen montagedienst

We bieden een volledig pakket aan services en diensten aan. Natuurlijk hoort hier ook een montagedienst in eigen huis aan. Dit maakt het mogelijk dat wij u een totaalpakket kunnen bieden van levering en montage tot nazorg.

Tekenafdeling

Onze medewerkers werken met o.a. AutoCAD en BIM. Dit betekent voor u dat wij kunnen intekenen op de bestaande tekeningen en hierdoor passend maatwerk kunnen realiseren.