Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Duurzaam renoveren

Wilt u uw panden duurzaam renoveren? En zorgen dat uw panden een beter energielabel gaan halen? Dan is het interessant om maatregelen te nemen die de woningen energiezuiniger maakt. Zonwering draagt bij aan het behalen van de BENG / TOjuli eisen en kunnen u helpen het gebouw het energielabel te laten halen die vereist is.

Laat u adviseren door de specialisten van ZonEx

ZonEx is specialist in zonwering sinds 1968. Vooral de laatste jaren is er veel veranderd. Eerst met EPC nu met BENG / TOjuli. Welk effect heeft zonwering op deze eisen? Onze specialisten kunnen u daarbij ondersteunen. Automatisch gestuurde zonwering is van groot belang voor een goed geïsoleerde woning. In de nieuwe BENG / TOjuli eisen te berekenen met NTA8800 is automatische zonwering ook opgenomen. Des te meer reden om hier goed naar te kijken.

1 – Zonwering voorkomt oververhitting door meer dan 90% van de zonnewarmte buiten te houden en elimineert de behoefte aan kunstmatige koeling

2 – Beter ventileren door automatisch opgetrokken zonwering. Dit bespaart de volgende dag op de kosten voor airconditioning.

3- Intelligent gestuurde Zonwering laat gratis zonne-energie naar binnen. Dit betekent minder energie voor verwarming.

4- Zonwering in dichte positie helpt als extra isolatie. Dus; Minder warmteverliezen en een lager energieverbruik voor verwarmen.

ZonEx Duurzaamheid Enschede

Als u besluit om tijdens de renovatie ook tegelijkertijd het gebouw duurzamer te maken, kunt u vanzelfsprekend met ons contact opnemen. We bekijken welke middelen er toegepast kunnen worden voor een energiezuinigere woning.

Lijkt het u interessant om eens naar de energieprestatie van uw panden te kijken? Neem dan gerust contact op met onze afdeling calculatie via calculatie@zonex.nl of telefonisch via 053-4611128.

ZonEx Energie besparen Enschede
Vragen aan ZonEx?
Bezoek ons:

Zomerweg 155
7532 RB Enschede

MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO

09.00 – 17.00 uur
09.00 – 17.00 uur
09.00 – 17.00 uur
09.00 – 17.00 uur
09.00 – 17.00 uur
Gesloten
Gesloten
Heel Nederland

Referenties
waar we trots op zijn