Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Brandvertragende gordijnen

Veiligheid voorop. Daarom is een speciale selectie van de gordijnen van ZonEx gemaakt van brandvertragende garens. De brandvertragende collectie in raamdecoratie voldoet aan de Duitse norm B1 en aan de Franse norm M1. Brandvertragende gordijnen zijn leverbaar in vele kleuren.

Impressie van onze
Brandvertragende gordijnen

Uw brandvertragende gordijnen elektrisch bedienen?

Dat is mogelijk! Een elektrische gordijnrail biedt het ultieme comfort. Bedien de gordijnen met een schakelaar of afstandsbediening.

Zonex brandvertragende gordijnen

Vlamvertragende coating en garens

Vlamvertragende garens en coatings van de professional serie van ZonEx zijn polyestervezels met een vlamvertragende werking. Deze vezels zijn permanent vlamvertragend dankzij de ingebouwde chemische structuur. De garens gebruikt voor deze gordijnstoffen zijn uit die vezels opgebouwd. Zelfs als u de gordijnstof zou wassen, behoudt hij zijn vlamvertragende werking. Daarnaast bestaan er niet-permanente vezels en wordt er gebruik gemaakt van een FR-coating. De niet-permanente vezels en de FR-coating zorgen er ook voor dat de stof brandwerend is. Deze eigenschap vermindert wel als de stof veel gewassen wordt, iets wat in de praktijk echter niet vaak gebeurt.

Wij hebben inmeten, confectie en ophangen in eigen beheer, met één vast aanspreekpunt, zodat er korte lijnen zijn. Uw contactpersoon begeleidt uw project van begin- tot eindstadium. Bovendien kunnen wij door deze korte lijnen extra scherp calculeren. Vraag een offerte aan voor uw project bij onze afdeling werkvoorbereiding.

Zonex brandvertragende gordijnen
Zonex brandvertragende gordijnen
Meer informatie over:
Brandvertragende gordijnen?

Waarom ZonEx?

Referenties
waar we trots op zijn

Zonex Brandvertragende gordijn Enschede
Benieuwd naar onze Brandvertragende gordijnen?
Offerte aanvragen
Betreft product: Brandvertragende gordijnen
Uw aanvraag gaat direct naar onze Brandvertragende gordijnen expert