Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Frisse Scholen: Een gezond leer- en werkklimaat

Optimaliseer het Binnenmilieu voor Frisse Scholen

Als gemeente of schoolbestuur is het nastreven van een Frisse School een cruciale doelstelling. Een Frisse School streeft naar een gezond binnenmilieu en een energiezuinige omgeving. Het Frisse Scholen programma stimuleert scholen om energie-efficiënter te worden en het binnenmilieu te verbeteren door middel van isolatie en ventilatie.

Renoveer voor Duurzaamheid en Kostenbesparing

Oudere, slecht geïsoleerde scholen verbruiken aanzienlijk meer energie, wat leidt tot hoge kosten en een negatieve milieu-impact. Renovatie kan de CO2-uitstoot met wel 30% tot meer dan 50% verminderen. Het optimaliseren van klimaatbeheersing met behulp van buiten- of binnenzonwering is een effectieve manier om energie te besparen en CO2-uitstoot te verminderen, met positieve effecten op leerprestaties, ziekteverzuim en energiekosten.

Verbeter het Binnenklimaat met Slimme Zonwering

Ontdek mogelijkheden voor het bereiken van deze doelen zonder ingrijpende verbouwingen. Maak een afspraak voor een vrijblijvende inspectie van zonweringinstallaties. Onze adviseur kan ter plaatse beoordelen welk type daglichtregeling het klimaat kan optimaliseren.

Energiebesparing door Intelligente Zonwering

Begin vandaag met het verbeteren van het werk- en leerklimaat. Intelligente gestuurde zonwering kan tot 29% energiebesparing opleveren. ECO-zonwering maakt gebruik van gratis zonne-energie en heeft een hoog isolerend vermogen, wat resulteert in minder energiebehoefte voor verwarming in de winter en minder warmteverlies ’s nachts.

Zelf Ventilerende Buitenzonwering voor Comfortabele Omgeving

Zelf ventilerende buitenzonwering combineert automatische zonwering met een ventilatiesysteem. Dit zorgt voor constante luchtdoorvoer zonder ingrijpende verbouwingen, waardoor leraren zich volledig kunnen richten op het onderwijs zonder zorgen over het binnenklimaat.

Reguleer Binnentemperatuur met Effectieve Binnenzonwering

Reguleer de binnentemperatuur met de juiste binnenzonwering. Een balans tussen daglicht en leesbaarheid van digitale borden is cruciaal voor onderwijsprestaties. Binnenzonweringstoffen zijn ontworpen voor effectieve daglichtregulering en warmtewering, waardoor koeling kan worden verminderd.

Voorkom Oververhitting met Buitenzonwering

In onderwijsgebouwen is het voorkomen van opwarming essentieel. Buitenzonwering kan tot 95% van de warmte tegenhouden, waardoor de binnentemperatuur op zonnige dagen aangenaam blijft.

Creëer een Gezond Binnenmilieu voor Verbeterde Productiviteit

Een gezond binnenmilieu biedt voordelen zoals hogere productiviteit en minder ziekteverzuim. Zonwering kan tot 90% van de warmtezon tegenhouden, wat resulteert in een aangename temperatuur en verminderde vermoeidheid, waardoor het concentratievermogen van leerlingen en leraren wordt verhoogd.

Binnenzonwering voor Optimaal Comfort bij Digitale Toepassingen

Bij ruimtes met digitale borden of beeldschermen is goede zon- en lichtwering essentieel. Onze binnenzonwering voldoet aan EU-richtlijnen en behoudt het uitzicht naar buiten, waardoor een comfortabele werk- en leeromgeving wordt gecreëerd.

Kies voor Duurzaamheid met ECO-Zonwering

Het toepassen van ECO-zonwering biedt energiebesparing als belangrijkste doel. Goed toegepaste ECO-zonwering optimaliseert daglicht, beperkt lichtinval en verlaagt verwarmingskosten. Als een van de weinige ECO-zonwering leveranciers in Nederland, bieden wij doelgericht advies en leveren, monteren en onderhouden de juiste zonwering.

Investeer in Frisse Scholen voor een Prettig Werk- en Leerklimaat

Kies voor een prettig werk- en leerklimaat door te investeren in Frisse Scholen. Een gezond binnenmilieu en energiebesparing zijn binnen handbereik met de juiste zonwering.

Vragen aan Zonex? Neem contact op
Nieuwsberichten