Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Glazen scheidingswanden

ZonEx is uw partner voor professionele glaswanden.

Wij leveren glazen scheidingswanden als ruimteverdelers of balkonbeglazing voor kantoren, woningbouw, zorg- en utiliteitsprojecten. Van schuif- & vouwwanden tot vaste glazen panelen voor meer beschutting en privacy. Onze glaswanden worden toegepast in o.a. utiliteitsbouw, nieuwbouw & renovatie.

Uw contactpersoon begeleidt uw project van begin tot eindstadium. Door deze korte lijnen kunnen wij extra scherp calculeren. Wij hebben inmeten, montage, plaatsen, service en onderhoud in eigen beheer, met één vast aanspreekpunt.

Vaste glazen scheidingswand

Met onze vaste glazen scheidingswanden creëert u beschutte plekken op balkons of terrassen. Daarnaast worden ze gebruikt in projecten om geluidsoverlast tegen te gaan of als ruimteverdeler in kantoren. Onze adviseurs denken met u mee, u krijgt kundig advies over o.a. de verschillende toepassingen en de beschikbare uitvoeringen.

Glazen vouw- en schuifwanden

Onze glazen vouw- en schuifwanden worden steeds vaker toegepast in winkelpanden en horecagelegenheden. Maar ook voor nieuwbouw of bestaande bouw is het een goede optie als flexibele weer- en windbeschermer of ruimteverdeler. Kijkt u ook eens bij onze draai-schuifwanden deze zijn geopend als een smal pakket aan de zijkant geparkeerd wat een uitnodigende aanblik creëert.