Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Groene revolutie in de klas

Screens steeds vaker in gebruik voor klaslokalen. De meeste scholen kiezen voor ZIPscreens. Bij ZIPscreens zit het doek stevig in de geleiders “geritst”, je krijgt een stormvast screen met minder kans op een storing.

Terwijl in de onderwijswereld de traditionele krijtborden plaatsmaken voor digitale schoolborden, gaan de voordelen van nieuwe screens verder dan alleen een moderne gevelupgrade voor je school. In dit artikel zullen we ontdekken hoe goede screens niet alleen de leerervaring verbeteren, maar ook een positieve impact hebben op het milieu.

Geen schittering op digitale schoolborden

Een van de meest voorkomende ergernissen in klaslokalen met digitale schoolborden is de hinderlijke schittering die de leesbaarheid belemmert en de aandacht van studenten afleidt. Met de opkomst van hoogwaardige screens is deze storende factor echter verleden tijd. Dit draagt bij aan een optimale leeromgeving waarin zowel docenten als studenten zonder afleiding kunnen werken.

Milieuvriendelijk onderwijs: Besparen op airconditioning

Bovendien leidt het gebruik van goede schermen tot aanzienlijke energiebesparingen. Door dynamische zonwering te installeren die automatisch gaan zakken als de temperatuur stijgt of de felheid van de zon te hoog is, bespaart u op het koelen van de ruimte, wat resulteert in lagere energiekosten en minder belasting voor het milieu. Dit is niet alleen een voordeel voor schoolbudgetten, maar het draagt ook bij aan de inspanningen om de ecologische voetafdruk van onderwijsinstellingen te verminderen.

Een Groene Toekomst voor het klaslokaal

Als scholen overstappen op goede kwalitatieve screens, profiteren ze niet alleen van verbeterde leesbaarheid en aandacht, maar dragen ze ook bij aan een duurzamere toekomst. Het verminderen van schittering op digitale schoolborden en het besparen op airconditioning zijn slechts enkele manieren waarop moderne technologie het milieu ten goede komt.

Vragen aan Zonex? Neem contact op
Nieuwsberichten