Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Garage- & Industriedeuren

Bent u op zoek naar garagedeuren voor projecten zoals woningbouw, projectbouw of parkeergarages? Of voor uw bedrijfspand op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige industriedeuren? Dan bent u op het juiste adres.

Wij leveren een uitgebreid assortiment duurzaam geproduceerde industriedeuren en garagedeuren voor projecten, welke voldoen aan alle bouwvoorschriften, voor opdrachtgevers in o.a. utiliteitsbouw, nieuwbouw & renovatie.

Inmeten, montage, service en onderhoud is bij ons in eigen beheer, met één vast aanspreekpunt.  Uw contactpersoon begeleidt uw project van begin tot eindstadium. Bovendien kunnen wij door deze korte lijnen extra scherp calculeren.

Garagedeuren voor woningbouw projecten

Voor woningbouwprojecten kunt u onder andere bij ons terecht voor sectionaaldeuren, kanteldeuren, roldeuren of zijdelingse sectionaaldeuren. U bent bij ZonEx verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Collectieve Garagedeuren voor parkeergarages

Door de groeiende tekort aan parkeerplaatsen worden er steeds vaker collectieve parkeergarages gebouwd bij appartementencomplexen. Wij leveren o.a. industriële sectionaaldeuren en roldeuren voor de toegang van de garage, maar ook kanteldeuren voor een veilige afsluiting van de individuele parkeerplaatsen in een collectieve garage.

Industriedeuren 

Voor bijna iedere denkbare toepassing, in de meest uiteenlopende inbouwmaten kunnen wij industriedeuren leveren. Bij Hörmann worden deze deuren als één geheel gecontroleerd en gecertificeerd. Zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Aandrijvingen 

Naast garage- & industriedeuren leveren wij ook aandrijvingen voor o.a. garagedeuren en toegangspoorten. Het is nu ook mogelijk garagedeuren, hek, toegangspoort of inritten snel, veilig en comfortabel te openen met een afstandsbediening of uw mobiele telefoon.