Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kwaliteit en CertificeringZonEx is aangesloten bij Romazo Projecten. Romazo Projecten verenigt, verbindt en ondersteunt de fabrikanten en leveranciers van projectzonweringsystemen. Kijk op romazo-projecten.nl voor meer informatie.

Wij zijn in het bezit van het Smart Solar Shading certificaat van de European Solar Shading Organisation. Dit is hét certificaat in de branche voor adviseurs op het gebied van slimme zonwering.

Wij werken volgens ISO 9001:2015. Door te werken volgens deze normen zijn wij verzekerd van een gestructureerde en overzichtelijke bedrijfsvoering.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu en is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen. Bij ZonEx bent u ervan verzekerd dat elke monteur een geldig VCA-certificaat heeft.

Als erkend leerbedrijf staan wij open om de nieuwe generatie kennis te laten maken met ons vak. Wij bieden studenten een goede en veilige werkplek die aansluit bij zijn of haar opleiding.

Wij zijn werkpakt gecertificeerd door de gemeente Enschede. Dit betekent dat wij een sociale ondernemer zijn met arbeidsplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook hebben wij aangepaste werkplekken.