Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Markiezen

Geef uw woning, kantoorvilla, winkel of horecagelegenheid een nostalgische uitstraling met de topkwaliteit markiezen voor projecten van ZonEx. 

Onze laatste ontwikkeling is de markies met geïntegreerde LED-verlichting. Het licht is volledig dimbaar zodat het terras prettig en duurzaam verlicht kan worden.

Impressie van onze
Markiezen

Markiezen van ZonEx

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Bij ZonEx vind u maarliefst 29 soorten markiezen van de hoogte kwaliteit. De markiezen in ons assortiment zijn uit te voeren in hout en/of aluminium. Neem contact op voor uitgebreid advies welke uitvoering voor u het beste is!

Zonex markiezen
Zonex markiezen

Horecamarkiezen

Eén van de specialiteiten van ZonEx, is de horecamarkies. Horecamarkiezen zijn met een extra grote uitval uit te voeren, zodat ze uw hele terras overspannen. Voorzie de markies van uw bedrijfsnaam, dan valt uw terras bovendien extra op bij passanten. Verlichting behoort ook tot de mogelijkheden. Met dimbare ledspots geïntegreerd in het markiesprofiel.

Boutiquemarkiezen

Een markies geeft uw winkelpand een chique uitstraling en zorgt ervoor dat passanten u al van afstand herkennen. U valt op in het straatbeeld met uw eigen logo of bedrijfsnaam. Een boutiquemarkies is statisch en gemaakt van extra stevige materialen. Wind, regen of sneeuw: onze boutiquemarkiezen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden.

Baldakijnen

Een uitzonderlijk chique manier om de entree van uw bedrijf op te laten vallen. De baldakijnen kunnen worden bekleed met dezelfde dessins en kwaliteitsdoeken als van de markiezen. Belettering kan worden aangebracht. Uw entree vormt een belangrijke eerste indruk voor bezoekers. Met een baldakijn creëert u een sfeervolle entree. Omdat de baldakijn zeer lang is, beschermt hij bezoekers bovendien tegen wind en regen voordat ze bij u naar binnen gaan. Dat betekent een extra warm welkom.

Zonex markiezen
Meer informatie over:
Markiezen?

Waarom ZonEx?

Referenties
waar we trots op zijn

Zonex markiezen Enschede
Benieuwd naar onze Markiezen?
Offerte aanvragen
Betreft product: Markiezen
Uw aanvraag gaat direct naar onze Markiezen expert