Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuw bestuur Romazo

Eeuwfeest van Nederlandse Zonweringsbranche

De Nederlandse branchevereniging Romazo viert haar honderdjarig jubileum, met een rijke geschiedenis van ontwikkeling en groei.

Leiderschap en Duurzaamheid: Nieuw Bestuur Zet In op Zonwering als Essentieel Woononderdeel

Onder leiding van Cas Hoetelmans, Belinda van Oenen, Ronald van Haren, Stefan Bakker en voorzitter Eddy Hillebrand heeft Romazo succesvol gelobbyd om zonwering te positioneren als een essentieel onderdeel van hedendaags wonen, met bijzondere aandacht voor klimaatverandering.

Bewustwording naar Consumenten: Energie Prestatie Indicator en Actieve Lobbying

Het huidige bestuur van Romazo streeft ernaar de boodschap van zonwering als milieubewuste keuze over te brengen naar consumenten. Ontdek hoe zij de Energie Prestatie Indicator-waaier, website, foldermateriaal en lobbyactiviteiten inzetten om dit doel te bereiken.

Toekomstgerichte Scholing: Investeringen in Gekwalificeerd Personeel en Educatie

Met een groeiend tekort aan gekwalificeerd personeel richt Romazo zich op scholing. Ontdek hoe de vereniging monteursdagen, e-learnings en een MBO-keuzedeel heeft ontwikkeld om nieuwe zonweringsmonteurs aan te trekken en bestaand personeel te blijven trainen.

Uitgebreide Lobbying: Informeren van Cruciale Doelgroepen over Zonwering Noodzaak

Romazo is actief bezig met lobbyen om belangrijke doelgroepen, zoals architecten, projectontwikkelaars en woningcorporaties, te informeren over de noodzaak van zonwering in relatie tot NTA 8800, BREEAM, BENG, hittestress, oververhitting en isolatie.

Sterke Marktpositionering: Overwegingen voor Strategische Ontwikkeling

Om zichzelf effectief in de markt te positioneren, overweegt Romazo gesprekken met marketingdeskundigen. Het doel is om het geluid van Romazo te versterken, ontwikkelingen in de markt proactief te volgen en leden te overtuigen van het belang van lidmaatschap.

Toekomstvisie Onthuld: Feestelijke Ledenvergadering in November

Romazo presenteert haar toekomstvisie tijdens een feestelijke ledenvergadering in november, waarbij een groot jubileumsfeest wordt overgeslagen ten gunste van de ontwikkeling van de branchevereniging. De tweedaagse branchedag wordt echter gehouden voor alle geïnteresseerden.

Groeiambities en Open Uitnodiging: Verdubbeling van Ledenaantal

Met de overtuiging dat bedrijven steeds meer de waarde van lidmaatschap begrijpen, is Romazo vastberaden om het huidige ledenaantal te verdubbelen. Iedereen is welkom om tijdens de branchedag in november meer over de vereniging te ontdekken.

bron: https://www.qumedia.nl/index.php?page=nieuws_bericht.php&id_nieuws=29521&rubriek=Actueel&blad=9&lang=NL&zoeken=romazo&zoeken_classificatie=

Vragen aan Zonex? Neem contact op
Nieuwsberichten