Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Sectoren

Gebouweigenaren

Onderhoud is essentieel om de waarde van de woning te behouden. Als gebouweigenaar is het prettig om niet om te hoeven kijken naar de staat van de zonwering, en zeker te weten dat mocht er bij u een melding komt van een bewoner, dat deze direct in behandeling kan worden genomen.

Woningcoöperaties

Als de marges onder druk staan moeten er keuzes worden gemaakt. Het is dan interessant om te gaan kijken wat een meerjarig onderhoudsplan u kan opleveren. Enig idee wat u jaarlijks ‘kwijt’ bent aan reparaties aan zonweringsinstallaties, voortkomend uit achterstallig onderhoud?

Onderwijsinstellingen

In het onderwijs bent u al druk genoeg. Daarom is het prettig om het onderhoud centraal te regelen en verzekerd te zijn van juist functionerende zonwering.

Zorginstellingen

Als zorginstelling hebt u verantwoording over een complex gebouw waar alles ten alle tijde moet functioneren. Daarom is het voorkomen van de meestvoorkomende storingen een must.

Vereniging van Eigenaren

Zonweringen worden regelmatig gebruikt. Het is dat ook erg vervelend als het in eens niet meer functioneert. Periodiek onderhoud is van groot belang in het complex van uw VvE.

Onderhoudsvormen

Goed onderhoud zorgt ervoor dat de zonwering goed blijft functioneren en minder snel aan vervanging toe is. Dit zorgt voor lagere investeringskosten en draagt mede bij aan milieubewust ondernemen.