Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Onderhoud

Onderhoud is een goede keuze omdat het de optimale prestaties van zonweringssystemen garandeert, de levensduur verlengt, kosten bespaart door het voorkomen van grote reparaties, de veiligheid waarborgt en bijdraagt aan milieubewust ondernemen door de noodzaak voor nieuwe productie te minimaliseren. Bovendien kunnen onze monteurs door middel van de E-installatie ook op afstand onderhoud uitvoeren. De motoren kunnen zelfs een melding geven als er onderhoud nodig is!

Grote gebouwen, zoals kantoren, scholen en zorginstellingen, vereisen een doeltreffend onderhoudsschema om onnodige kosten te voorkomen. Efficiënt onderhoud garandeert de optimale werking van zonweringen, waardoor ze minder snel vervangen hoeven te worden. Dit resulteert in lagere investeringsuitgaven en draagt bij aan duurzaam ondernemen, waardoor uw bedrijf zowel economisch als milieubewust opereert.

Indien u geen jaarlijks onderhoudscontract wenst, maar wel twijfelt over de status van uw zonweringssystemen, bieden wij eenmalige onderhoudsbeurten aan. Ons deskundige team staat klaar om onderhoud uit te voeren.

Meerjarig onderhoudsplan (MJOP)

Duurzaam onderhoud richt zich op jaarlijks terugkerend onderhoud om de levensduur van uw product te verlengen. Al uw specifieke wensen en extra diensten worden opgenomen in het onderhoudscontract. Jaarlijks onderhoud is beschikbaar voor zonwering, rolluiken, garagedeuren en alle producten met elektrische aandrijving.

Wij adviseren jaarlijks grondig onderhoud aan te houden, gezien onze producten blootstaan aan weersinvloeden en doorgaans dagelijks worden gebruikt. Door regelmatig onderhoud worden de onderdelen gesmeerd en afgesteld, waardoor storingen worden voorkomen en de levensduur van uw product wordt verlengd. Onze ervaren monteurs inspecteren tijdens het onderhoudsbezoek grondig uw product en bespreken eventuele gebreken met u. Na afloop ontvangt u een gedetailleerd onderhoudsrapport met uitgevoerde werkzaamheden, eventuele reparaties en advies voor toekomstige vervangingen om kosten te minimaliseren.

De voordelen van een onderhoudscontract omvatten:

  • Verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar
  • Geen voorrijkosten bij tussentijdse reparaties
  • Jaarlijks uitgevoerd onderhoud
  • Minder onvoorziene kosten door onverwachte reparaties
  • Proactieve communicatie voor gepland onderhoud
  • Uw producten blijven in optimale staat

Voor het afsluiten van een zakelijk onderhoudscontract neemt u contact op met info@zonexprojecten.nl

Vragen aan ZonEx?
Bezoek ons:

Zomerweg 155
7532 RB Enschede

MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO

09.00 – 17.00 uur
09.00 – 17.00 uur
09.00 – 17.00 uur
09.00 – 17.00 uur
09.00 – 17.00 uur
Gesloten
Gesloten
Heel Nederland

Referenties
waar we trots op zijn