Gebouweigenaren

Onderhoud is essentieel om de waarde van de woning te behouden. Als gebouweigenaar is het prettig om niet om te hoeven kijken naar de staat van de zonwering, en zeker te weten dat mocht er bij u een melding komt van een bewoner, dat deze direct in behandeling kan worden genomen.

Zo heeft u alles centraal geregeld, hoeft u geen rekening meer te houden met het controleren of de zonwering nog juist functioneert, en ontvangt u wanneer gewenst een rapportage over de staat vd zonwering en evt. uitgevoerde werkzaamheden. In het geval van meerdere gebouwen onder uw beheer, kunt u voor deze gebouwen een meerjarig onderhoudsplan laten opstellen, zo behaald u een flink financieel voordeel t.o.v. eenmalige onderhoudsbeurten of onverwachte reparaties als gevolge van achterstallig onderhoud.

Wat brengen wij voor u in kaart?

  • Bestaande zonwering, op locatie, aantal, type, besturing
  • Conditiemeting bestaande zonwering
  • Opsomming in te verrichten onderhoudswerkzaamheden
  • Opsomming te vervangen onderdelen
  • Advies in periodiek onderhoud (jaarlijks, 2jaarlijks)

Uw wensen op een rij

Het meerjarig onderhoudsplan is op maat aan te passen. Of het nu gaat om 1, 5 of 20 gebouwen, wij zorgen ervoor dat de front- & backoffice processen flexibel verlopen en u overzicht behoud zonder veel te regelen. Indien u wenst plannen wij direct met de huurder jaarlijks het onderhoud in, en de huurder kan digitaal via onze website een eventuele tussentijdse storing melden.

Zijn er nog specifieke wensen die u graag uitgevoerd ziet dan worden deze besproken en indien mogelijk meegenomen in het meerjarig onderhoudsplan (MJOP).  U kunt een afspraak maken met onze adviseur om een helder beeld te krijgen wat een meerjarig onderhoudsplan u kan opleveren.

Reparatie aanvragen?

Vraag uw reparatie aan via het formulier of neem contact op via een van de onderstaande kanalen.

Binnen 24 uur ontvangt u reactie op uw  aanvraag