Onderwijsinstellingen

In het onderwijs bent u al druk genoeg. Daarom is het prettig om het onderhoud centraal te regelen en verzekerd te zijn van juist functionerende zonwering.

Niet te vergeten een snelle en adequate afhandeling van storingen en automatisch een overzichtelijke rapportage te ontvangen na de uitgevoerde werkzaamheden. Omdat in het onderwijs onderhouds- of reparatiewerkzaamheden overlast kunnen veroorzaken zorgen wij ten alle tijde voor duidelijke en tijdige communicatie, zijn continue bereikbaar en zorgen voor vaste contactpersonen.

Zonex onderhoud onderwijsinstellingen

Wat brengen wij voor u in kaart?

  • Bestaande zonwering, op locatie, aantal, type, besturing
  • Conditiemeting bestaande zonwering
  • Opsomming in te verrichten onderhoudswerkzaamheden
  • Opsomming te vervangen onderdelen
  • Advies in periodiek onderhoud (jaarlijks, 2jaarlijks)

Uw wensen op een rij

Het is voor u belangrijk om duidelijk en overzichtelijk in kaart te hebben welke werkzaamheden er periodiek moeten worden uitgevoerd en op welke tijden u wilt dat dit gebeurt. Dit kan allemaal besproken worden tijdens een gesprek met onze adviseur.

We zorgen ervoor dat alles duidelijk op papier staat van werkzaamheden tot communicatie tot u tevreden bent met het meerjarig onderhoudsplan (MJOP). Voor een adviesgesprek en de financiële voordelen van een meerjarig onderhoudsplan (MJOP) vragen wij u contact op te nemen met onze adviseur.

Reparatie aanvragen?

Vraag uw reparatie aan via het formulier of neem contact op via een van de onderstaande kanalen.

Binnen 24 uur ontvangt u reactie op uw  aanvraag