Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over ZonEx

Onze geschiedenis

ZonEx werd in 1968 opgericht. Het bedrijf begon als een kleinschalige zonweringsleverancier. In een tijd waarin er grote woonwijken werden ontwikkeld in Enschede begonnen de gevels langzaam oranje te kleuren door de zonneschermen van ZonEx. Na overname van de 2e generatie in de jaren 90 is ZonEx uitgegroeid tot een landelijke speler in de zonweringsbranche.

Ontdek wat onderscheidt: de mensen van team ZonEx! Bij ons staat persoonlijk contact centraal, en wij geloven dat dit van cruciaal belang is voor het succesvol adviseren en begeleiden van onze klanten. Onze betrokkenheid gaat verder dan online communicatie; we komen graag naar uw werklocatie om hands-on begeleiding te bieden. Intern hechten wij eveneens veel waarde aan een nauwe band met ons team, strevend naar een omgeving waarin iedereen betrokken is en zich gehoord voelt. Deze menselijke benadering vormt een integraal onderdeel van onze aanpak, en het versterkt zowel externe klantrelaties als interne samenwerking, waardoor onze service nog verder wordt geoptimaliseerd.

BENG, NTA 8800 en BREEAM

Een van onze belangrijkste services is onze expertise op het gebied van BENG / NTA8800 en natuurlijk kunnen wij u ook ondersteunen en advies geven op het gebied van projectzonwering en BREEAM. Onze producten kunnen bijdragen in het behalen van de BREAAM-certificering van het gebouw. Tevens zijn wij gevraagd door Somfy als partner in Dynamic Solar Shading.

Duurzaam

ZonEx is een duurzaam bedrijf dat zich inzet voor een betere wereld. Het bedrijf gebruikt duurzame materialen en productieprocessen en geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans zich te ontwikkelen. Naast duurzaamheid in de bedrijfsvoering ondersteunt ZonEx ook lokale initiatieven op het gebied van duurzaamheid.

Innovatief

ZonEx is een innovatief bedrijf dat zich voortdurend bezighoudt met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Zo is ZonEx bijvoorbeeld een van de koplopers op het gebied van dynamische zonwering. Zonwering die zich aanpast aan de gebruiker. Dit biedt een aantal voordelen, zoals meer comfort en energiebesparing.