Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Projectzonwering

ZonEx is uw partner voor professionele projectzonwering. ZonEx is opgericht in 1968 en is al bijna 50 jaar een stabiele en betrouwbare leverancier van projectzonwering voor bedrijven. Wij leveren een maatwerk assortiment projectzonweringen voor o.a. utiliteitsbouw, nieuwbouw & renovatie. Bij ons vindt u een breed aanbod zonwering in afwerking, besturing en aandrijving.

Wij hebben ontwerp, inmeten, productie, montage, service en onderhoud van uw projectzonwering in eigen beheer, met één vast aanspreekpunt, zodat er korte lijnen zijn. Uw contactpersoon begeleidt uw project van begin- tot eindstadium. Bovendien kunnen wij door deze korte lijnen extra scherp calculeren.

Buitenzonwering

ZonEx levert een uitgebreid assortiment buitenzonwering. Onze specialisten denken met u mee, u krijgt kundig advies over o.a. duurzaamheid, NTA8800 en BENG berekening, de laatste trends, kleuren(combinaties), bedieningsopties en de bevestigingsmogelijkheden.

Binnenzonwering

Naast ons uitgebreide assortiment buitenzonwering kunt u bij ons ook terecht voor kwalitatief hoogwaardige binnenzonwering. Onze specialisten denken met u mee, u krijgt kundig advies over o.a. energiebesparing, duurzaamheid, werkplekoptimalisatie, daglichtregulering, trends, kleuren en de bevestigingsmogelijkheden.

  • Verticale jaloezieën (lamellen)
  • Rolgordijnen en vouwgordijnen
  • Horizontale jaloezieën
  • Plissé– en dupligordijnen
  • Gordijnen en Vitrages
  • Zonweringen voor afwijkende raampartijen

Het Belang van projectzonwering

Projectzonwering is van vitaal belang voor commerciële gebouwen. Het biedt effectieve bescherming tegen overmatig zonlicht, wat niet alleen een comfortabelere werkomgeving creëert, maar ook energiekosten vermindert. Daarnaast verbetert projectzonwering de esthetiek van een gebouw en draagt het bij aan een professionele uitstraling. Bovendien biedt het mogelijkheden voor automatisering en energiebesparing, waardoor het een essentiële investering is voor moderne zakelijke omgevingen.

Duurzaamheid in Projectzonwering

Zonwering draagt bij aan duurzaamheid door energie-efficiëntie. Het blokkeert zonlicht, vermindert de behoefte aan koeling en bespaart energie. Bovendien gaan duurzame materialen lang mee, vermindert automatisering onnodig energieverbruik en maximaliseert lichtbeheer de natuurlijke verlichting, waardoor projectzonwering een groenere keuze is voor moderne bedrijven.