Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

PVC Projectvloeren

Met een PVC projectvloer van ZonEx kunt u rekenen op een duurzame, slijtvaste, onderhoudsvriendelijke en geluiddempende vloer. Onze vloeren zijn uitstekend geschikt in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. 

Een PVC vloer geeft een geluidsreductie van 5 dB wat zeker comfort verhogend is. Het voordeel van de PVC vloer op professioneel gebied is dat het gerust elke dag mag worden gedweild en dus zeer hygiënisch is. Een PVC vloer wordt door onze vakmensen strak langs de kanten gelegd. U heeft dan ook geen last van loslatende plinten, waar onder vuil zich kan verzamelen. Uitstekende keus voor de horeca, zorgcentra, kantoren, of scholen.

Impressie van onze
PVC Projectvloeren

Duurzame PVC projectvloer

Zowel thuis als op het werk brengen we een groot deel van de dag door op de vloerbedekking. Daarom is het van belang dat de vloerbedekking gemaakt is van zo zuiver mogelijke grondstoffen. Onzuivere of gerecyclede grondstoffen geven niet alleen een instabiel product, maar bovendien is ook onduidelijk welke materialen en toevoegingen zijn gebruikt. Daarom werkt Zon-Ex alleen met de zuiverste PVC. Binnen deze hoogwaardige grondstof gebruiken we enkel de hoogste kwaliteit, de zogenaamde ‘Klasse A+n opgenomen.

Zonex PVC projectvloeren

Hierom kies je voor PVC

  • Hoge levensduur (20+ jaar)
  • Onderhoudsarm
  • Uitgebreide keuze in uitvoeringen zoals tegels, stroken en dessins
  • Diverse keuzes in toplaag mogelijkheden
  • Hygiënische keuze
  • Geschikt voor vloerverwarming

Advies bij stoffering

Onze projectadviseurs staan u vanzelfsprekend graag te woord over advies bij het stofferen van projecten. Wanneer er een keuze in stoffering is gemaakt, realiseren we in overleg met u de gehele opdracht. Van het eerste contact tot na de oplevering zijn wij u van dienst. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Meer informatie over:
PVC Projectvloeren?

Waarom ZonEx?

Referenties
waar we trots op zijn

Zonex pvc vloer Enschede
Benieuwd naar onze PVC Projectvloeren?
Offerte aanvragen
Betreft product: PVC Projectvloeren
Uw aanvraag gaat direct naar onze PVC Projectvloeren expert