Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

106 Alu Screens rolgordijnen Trumpf

Foto's van dit project

Voor onze opdrachtgever van Wijnen hebben wij binnen- & buitenzonwering geleverd en gemonteerd aan het nieuwe hoofdkantoor van Trumpf op bedrijvenpark Westermaat Campus te Hengelo.

De nieuwbouw aan de J.M. Keynesstraat is zeer zuinig in gebruik. Het pand wordt zonder gas verwarmd middels een gesloten bodemcollector met een warmtepomp. En de klimaatbeheersing en lichtregulering is optimaal door de inzet van 59 buitenjaloezieën en 106 duurzame AluScreens binnenzonwering.

De binnenzonwering in dit bedrijfspand bestaat uit de duurzame AluScreens. Dit type binnenzonwering is een robuust gemetalliseerd semi-transparant rolgordijn. De geweven constructie zorgt voor een uitstekend doorzicht om het visuele comfort te behouden. Door de reflectie eigenschappen wordt het thermisch comfort behouden, tevens worden de verwarmings- & koelingskosten significant verlaagd. Het AluScreen is GreenGuard gecertificeerd en levert een bijdrage in het toekennen van punten n.b.t. duurzaam bouwn volgens LEED, Green Star en BREAAM-NL. Kortom; dé duurzame binnenzonwering!

De buitenjaloezieën kunt u hier bekijken

Meer referenties

Meer weten over dit project?
Vraag meer informatie aan
Betreft project: 106 Alu Screens rolgordijnen Trumpf

Binnen 24 uur nemen wij contact met u op