Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Schuifschermen Gezondheidscentrum

Foto's van dit project

Voor bouwbedrijf Rotteveel BV hebben wij maatwerk HD Sun Control schuifschermen geleverd en gemonteerd aan het nieuwe gezondheidscentrum te Paterswolde

Het voormalige gebouw van de Rabobank in Paterswolde is gerenoveerd tot een gezondheidscentrum. Het gebouw dat sinds medio 2013 leegstaat leent zich volgens de gemeente Tynaarlo uitstekend voor een medisch centraal punt. Op de begane grond is plaats voor een huisartsenpraktijk en op de verdieping kunnen zich aan gezondheidszorg gelieerde diensten vestigen. Dit vroeg om een duurzame en functionele zonwering welke aan alle wensen voldoet.

In vroeg stadium zijn we betrokken bij de keuze waardoor alles binnen gestelde termijn en volledig naar wens is gerealiseerd.

De keuze van het juiste HD Sun Control schuifschermen  heeft een enorme invloed op het thermisch en visuele klimaat. Door het systeem intelligent te gebruiken verbeterd het algemene comfort in het gebouw wat prettig is voor de gehuisveste bedrijven, werknemers en de bezoekers. Met HD Sun Control schuifschermen worden de energiekosten (verlichting, verwarming en koeling) tot een minimum beperkt.

Het frame voor het HD Sun Control schuifscherm  is voorzien van sterke, rechthoekige geëxtrudeerde aluminiumprofielen, teneinde een grotere breedte en hoogte voor het schuifscherm mogelijk te maken. Het HD Sun Control Schuifscherm is leverbaar met vijf verschillende lameltypes, die allemaal worden bevestigd in het verticale profiel, zodat de bevestiging aan de buitenzijde onzichtbaar is.

Meer referenties

Zonex schuifschermen Tynaarlo
Meer weten over dit project?
Vraag meer informatie aan
Betreft project: Schuifschermen Gezondheidscentrum

Binnen 24 uur nemen wij contact met u op