Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

144 HR Screens ZGT Hengelo

Foto's van dit project

Voor onze opdrachtgever Plegt Vos heeft ZonEx 144 HR screens mogen aanbrengen aan het nieuwbouwpand Lab Micta Hengelo.

Ten behoeve van de laboratoria Microbiologie en Pathologie Oost-Nederland heeft Ziekenhuisgroep Twente (ZGT) opdracht gegeven tot het bouwen van een nieuw complex dat beter moet kunnen voorzien in de technologische vraag van de laboratoria. Dit gebouw bestaat uit een zelfstandig behandelcentrum, een spoedeisende hulp, behandelpoli, uitbreiding van de CCU, de kledinguitgifte en ruimte voor een apotheek.

Het pand wordt gebruikt als onderkomen voor de samengevoegde Streeklaboratoria van Twente. Het betreffende pand is volledig volgens BIM-systematiek ontworpen en gebouwd. Volgens LEANprincipe is getracht een zo’n kort mogelijke bouwtijd te realiseren. Het gebouw kenmerkt zich door een zeer hoog afwerkingsniveau.

Het gaat hier om een combinatie van HR screens; Fix-Screen S en Fix Screen HR. Dit type screen is uitgevoerd met een tweedelige aluminium kast. De doekrol bevindt zich in de kast. Het doek is voorzien van een ritssluiting wat als voordeel heeft dat het windvast is en grote oppervlaktes aankan tot wel 18m2.

Meer referenties

Meer weten over dit project?
Vraag meer informatie aan
Betreft project: 144 HR Screens ZGT Hengelo

Binnen 24 uur nemen wij contact met u op