Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Reparaties

Vraag een reparatie aan via het formulier.

Binnen 24 uur ontvangt u reactie op uw  aanvraag

Reparaties bij ZonEx

Over het algemeen gaan onze producten jarenlang mee, als er onverhoopt toch een reparatie nodig is dan verhelpen wij die snel.  Ook producten die wij niet geleverd hebben repareren wij snel en adequaat voor u. Door het formulier in te vullen kun je snel en eenvoudig je reparatie aan ons kenbaar maken, mailen mag ook via service@zonex.nl

De servicedienst van ZonEx is zo ingericht dat we de meest voorkomende storingen of defecten aan het zonweringproduct direct kunnen repareren. Mocht er een onderdeel aan vervanging toe zijn dan is dit ook snel verholpen aangezien de meeste onderdelen op voorraad zijn. Mocht het onverhoopt voorkomen dat het onderdeel niet voorradig is wordt deze, in overleg met u, gelijk besteld en wordt de storing zo snel mogelijk verholpen.

Wij zijn er trots op dat wij als ZonEx een uitstekende reputatie hebben opgebouwd in Enschede en omgeving. Onze klanten zijn aannemers, woningbouwverenigingen, VVE’s en zorginstellingen, die vertrouwen op onze expertise en vakmanschap. Wij weten dat het belangrijk is dat uw zonwering, rolluiken en garagedeuren goed werken, zodat u kunt genieten van uw woning of werkplek zonder enige hinder.

Onze monteurs zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring in de reparatie van zonwering, rolluiken en garagedeuren. Ze zijn in staat om snel en accuraat elk probleem te diagnosticeren en op te lossen. Wij werken met moderne apparatuur en gereedschap, zodat we u de beste service en kwaliteit kunnen bieden. Wij begrijpen we dat tijd belangrijk is. Daarom zijn we flexibel met het plannen en kunnen we reparaties op korte termijn uitvoeren. Wij weten dat een goed werkende zonwering, rolluiken of garagedeur essentieel is voor uw comfort en veiligheid. Daarom doen wij ons uiterste best om ervoor te zorgen dat uw reparaties zo snel mogelijk worden uitgevoerd. Om vroegtijdige vervanging of grote reparaties te voorkomen adviseren wij regelmatig onderhoud uit te voeren. U kunt op onze pagina’s over onderhoud hier meer over lezen.

Reparatie aanvragen?

Vraag een reparatie aan via het formulier of neem contact op via een van de onderstaande kanalen.

Binnen 24 uur ontvangt u reactie op uw  aanvraag