Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Samenwerking Somfy Projects

ZonEx: Uw Partner voor Dynamische Zon- en Lichtwering in Samenwerking met Somfy Projects

Gecertificeerde Samenwerking met Somfy Projects

ZonEx Projecten kondigt vol trots haar partnerschap aan met Somfy Projects, een vooraanstaande naam in de wereld van dynamische zonwering. Als een van de zes gecertificeerde installatiebedrijven binnen dit samenwerkingsverband, streven we naar het vestigen van nieuwe normen voor hoogwaardige projectzonwering.

Expertise in Dynamische Zon- en Lichtwering

Bij ZonEx begrijpen we de onschatbare waarde van expertise bij dynamische zon- en lichtwering. Onze gecertificeerde installatie-experts brengen niet alleen kennis en ervaring met zich mee, maar ook een diepgaand begrip van modellen en technologieën, essentieel voor weloverwogen keuzes. Onze bewezen staat van dienst in de installatie van dynamische zon- en lichtwering, in combinatie met producten vervaardigd volgens de hoogste Europese kwaliteitsstandaarden, maakt ons uw betrouwbare partner.

Op Maat Gemaakte Oplossingen voor Diverse Sectoren

ZonEx Projecten onderscheidt zich als de voorkeurskeuze voor professionals in de bouw die streven naar hoogwaardige projectzonwering. Onze expertise is niet beperkt tot het reguleren van zonlicht; we bieden op maat gemaakte oplossingen voor diverse sectoren, waaronder kantoren, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en woningen. Onze focus op lichtbeheer, hittewering in zorginstellingen en schaduwcreatie in scholen en kantoren, maakt een verschil in leef- en werkomgevingen.

Gecertificeerde Professionals in Gemotoriseerde Oplossingen

Wat ons werkelijk onderscheidt, is ons team van gecertificeerde professionals met expertise in gemotoriseerde en geautomatiseerde zonweringsoplossingen. Wij begrijpen de diepgaande impact van onze oplossingen op het welzijn van mensen, energie-efficiëntie en CO2-reductie. Onze expertise in BENG, NTA8800 en BREEAM-certificeringen stelt ons in staat duurzame oplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste normen.

Volledige E-installatie en Monitoring

ZonEx Projecten zorgt voor de volledige elektrische installatie en aansturing van uw zonwering. Dankzij geavanceerde monitoring kunnen we uw installatie op afstand bewaken, problemen snel identificeren en verhelpen. Dit draagt bij aan een optimaal leef- en werkklimaat, wat de prestaties op scholen verbetert en het herstel in zorginstellingen bevordert. Vertrouw op ZonEx Projecten voor complete zon- en lichtweringoplossingen die de verwachtingen overtreffen.

Innovatieve Samenwerking voor Duurzame Resultaten

In samenwerking met Somfy Projects en onze toewijding aan kwaliteit en innovatie blijven we de norm bepalen in de wereld van dynamische zon- en lichtwering. Wij staan klaar om uw projecten naar nieuwe hoogten te tillen.

Vragen aan Zonex? Neem contact op
Nieuwsberichten