Samenwerking Somfy Projects

ZonEx: Uw Partner voor Dynamische Zon- en Lichtwering in Samenwerking met Somfy Projects

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat ZonEx Projecten een samenwerking is aangegaan met Somfy Projects, een van de toonaangevende namen in de wereld van dynamische zonwering. Als een van de zes gecertificeerde installatiebedrijven die dit partnerschap aangaan, zijn we trots om deel uit te maken van deze samenwerking die de norm zal stellen voor hoogwaardige projectzonwering.

Wanneer het aankomt op oplossingen voor dynamische zon- en lichtwering, is expertise van onschatbare waarde. Gecertificeerde installatiebedrijven brengen niet alleen kennis en ervaring met zich mee, maar ook een diepgaand begrip van de modellen en technologieën die cruciaal zijn voor het maken van weloverwogen keuzes. Onze experts hebben een bewezen staat van dienst in het installeren van dynamische zon- en lichtwering en adviseren enkel oplossingen die in de praktijk hun waarde hebben bewezen. Bovendien worden al onze producten vervaardigd in Europa door bedrijven met tientallen jaren ervaring, waarbij voldaan wordt aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

ZonEx Projecten is de onbetwiste keuze voor professionals in de bouw die op zoek zijn naar hoogwaardige projectzonwering. Onze expertise in zonwering legt de lat hoog in de branche. Wij begrijpen dat verschillende sectoren, waaronder kantoren, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en woningen, unieke behoeften hebben. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die verder gaan dan alleen het reguleren van zonlicht. Onze focus ligt op lichtbeheer, het buitenhouden van hitte in zorginstellingen en het creëren van schaduw in scholen en kantoren, zonder schittering op digitale borden en computerschermen. Dit alles terwijl de eindgebruiker ongestoord naar buiten kan blijven kijken. Het resultaat is een aangenamer leef- en werkklimaat, wat leidt tot verbeterde prestaties in scholen en een sneller herstel in zorginstellingen.

Wat ons werkelijk onderscheidt, is ons team van gecertificeerde professionals met expertise in gemotoriseerde en geautomatiseerde zonweringsoplossingen. Wij begrijpen de diepgaande impact van onze oplossingen op het welzijn van mensen, energie-efficiëntie en de vermindering van CO2-uitstoot. Bovendien zijn we experts op het gebied van BENG, NTA8800 en BREEAM-certificeringen, wat ons in staat stelt om duurzame oplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste normen.

Wij verzorgen de volledige e-installatie en aansturing van de zonwering. Dankzij geavanceerde monitoring kunnen we op afstand uw installatie in de gaten houden, zodat we problemen snel kunnen identificeren en verhelpen. Dit draagt bij aan een optimaal leef- en werkklimaat en verbetert de prestaties op scholen en het herstel in zorginstellingen. U kunt op ZonEx Projecten vertrouwen voor complete zon- en lichtweringoplossingen die de verwachtingen overtreffen.

In samenwerking met Somfy Projects en onze toewijding aan kwaliteit en innovatie, blijven we de norm zetten in de wereld van dynamische zon- en lichtwering. Wij staan klaar om uw projecten naar nieuwe hoogten te tillen.

Vragen aan Zonex? Neem contact op
Nieuwste inspiratie

Nieuw bestuur Romazo

De Nederlandse branchevereniging Romazo viert dit jaar haar honderdjarig jubileum. In die tijd heeft de vereniging een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt.

Lees verder »