Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Schoepenzonwering

ZonEx schoepenzonwering zijn er in diverse uitvoeringen en maten. Het voordeel van dit systeem is dat het, vanwege de hoge windstabiliteit, bij hoge gebouwen en op grote gevelvlakken is toe te passen.

Impressie van onze
Schoepenzonwering

Schoepenzonwering van ZonEx

Bij horizontale toepassing wordt het uitzicht niet belemmerd en kunnen ramen naar buiten worden geopend. De systemen zijn vrijwel onderhoudsvrij. ZonEx heeft zowel vaste als beweegbare schoepenzonwering in haar assortiment heeft. Vaste schoepenzonwering heeft een beperking dat de lichtinval niet is te regelen en dat in voor– en najaar, bij laagstaande zon, het rendement beduidend lager is. Bij toepassing van beweegbare schoepenzonwering bepaalt uzelf de lichtinval waardoor het rendement aanzienlijk hoger is.

Zonex schuifschermen
Zonex schuifschermen

Toepassing & Productinformatie schoepenzonwering

De schoepenzonwering wordt meestal horizontaal op het gevelvlak aangebracht maar kunnen ook onder een bepaald hoek worden geplaatst. De toepassing van ZonEx schoepenzonwering op schuine daken is goed mogelijk en kan tot een hoog zonwerend rendement leiden. Meer informatie over wat dit voor u kan betekenen of hulp bij uw EPC-berekening? Wij ondersteunen u graag.

Bedieningsopties dynamische schoepenzonwering

Dynamische schoepenzonwering bestaat uit regelbare AF, AW of AS lamellen, die onderling verbonden zijn door een aandrijfstang, welke wordt aangedreven door een lineaire motor. De rotatiehoek van de lamellen kan maximaal 120 graden worden geregeld. Door de slag van de motor aan te passen, wordt de positie en de rotatiehoek van de schoepenzonwering bepaald.

Voordelen schoepenzonwering

  • Onderhoudsarm
  • Uitgebreide keuze in lamel, kleur, vormen en materialen
  • Uiterst Windbestendig
  • Draagt sterk bij aan reductie energieverbruik
  • Vast of dynamisch te verkrijgen
Zonex schuifschermen
Meer informatie over:
Schoepenzonwering?

Waarom ZonEx?

Referenties
waar we trots op zijn

Zonex schoepenzonwering Enschede
Benieuwd naar onze Schoepenzonwering?
Offerte aanvragen
Betreft product: Schoepenzonwering
Uw aanvraag gaat direct naar onze Schoepenzonwering expert