Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Schuifschermen

Schuifschermen, ookwel bekend als sliding shutters combineren zowel binnen als buiten, stijl en functionaliteit. Schuifschermen bieden niet alleen een futuristische uitstraling aan de buitenzijde van het gebouw, ze dragen bij aan een optimaal rendement voor een maximaal binnencomfort.

Daarom vormen schuifschermen een totale oplossing voor het gebouw. Schuifschermen zijn een maatwerk product en leverbaar met vaste of draaibare lamellen diverse materialen.

Inhoudsopgave

Impressie van onze
Schuifschermen

Toepassing & Productinformatie schuifschermen

Op kleine of grote gebouwschaal, in woningbouw of utiliteit, vormen schuifschermen een zeer effectieve oplossing voor het creëren van een comfortabel binnenklimaat onder elke weersomstandigheid. Schuifschermen brengen dynamiek in de gevel; het gevelbeeld verandert met elke beweging en behoudt toch een uniform uiterlijk.

Naast de standaard lamellen van aluminium en hout, kunnen diverse andere materialen worden gebruikt in combinatie met de schuifschermen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor geperforeerde plaat, gaas, strekmetaal, glasvezeldoek of glas. Andere klantspecifieke oplossingen zijn op aanvraag mogelijk. Zon Ex schuifschermen bieden de architect talrijke esthetische mogelijkheden met een ruime keuze aan lameltypes en frames.

Zonex schuifscherm
Zonex schuifscherm

Bedieningsopties schuifschermen

Het volledige schuifschermenprogramma is toepasbaar met een compacte en nauwelijks zichtbare elektrische aandrijving die het bedieningsgemak vergroot en ook centrale en automatische sturing mogelijk maakt. Door middel van het EOS Pro besturingsprogramma kunnen schuifschermen samen worden gestuurd met andere zonweringsproducten en automatisch reageren op tijd of weersomstandigheden.

Het energiebesparende effect door het beperken of juist toestaan van opwarming en lichtinstraling wordt hiermee optimaal benut. Schuifschermen kunnen handmatig worden verplaatst of door middel van een motor. Bovendien kunnen de schuifschermen op die manier worden geïntregeerd in een gebouwbeheersysteem, zodat de schaduwwerking van het scherm wordt geoptimaliseerd. Verschillende configuraties zijn mogelijk.

Voordelen schuifschermen

  • Specifiek maatwerk product
  • Hoge isolatiewaarde bij sluiting schermen
  • Windbestendig
  • Verhoogd de privacy
  • Manuele of elektrische bediening
Meer informatie over:
Schuifschermen?

Waarom ZonEx?

Referenties
waar we trots op zijn

Zonex schuifschermen Enschede
Benieuwd naar onze Schuifschermen?
Offerte aanvragen
Betreft product: Schuifschermen
Uw aanvraag gaat direct naar onze Schuifschermen expert