Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Screens

Screens, ookwel bekend als Ritsscreens, Zipscreens of Fixscreen zijn zonwerend. Toch verlies je het uitzicht naar buiten niet. Screens voor projecten worden speciaal ontworpen om de zon te weren en een optimaal binnenklimaat te realiseren. Zonwering is een duurzaam alternatief omdat u geen onnodig energieverbruik heeft van een airconditioningssysteem

Inhoudsopgave

Impressie van onze
Screens

BENG

BENG staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw. Wist u dat u aan deze eisen kunt voldoen met juist toegepaste zonwering? Woningen van nu zijn uitermate goed geïsoleerd. Het is belangrijk dat tijdens de bouw rekening wordt gehouden met de kans op oververhitting. Dit kan bijvoorbeeld door bij de bouw al zonneschermen of verticale screens te plaatsen. Voor extra comfort plaatst u ventilerende screens.

Ook de kleur maakt verschil voor BENG. Uit onderzoek is gebleken dat zonwering aan de buitenzijde van een gebouw het beste donker van kleur kan zijn. Zwarte buitenzonwering neemt de energie van de zon in zich op en kaatst het dus niet de woning in.

ZonEx Screens Enschede

Toepassing & Productinformatie screens

Screens voor projecten worden veelal toegepast bij renovatie, nieuwbouw, projecten en particuliere woningbouw. Zowel inbouw als opbouw is mogelijk. Doordat u ongehinderd zicht naar buiten behoudt dankzij het speciale screendoek verhoogt u het woon- & werkklimaat. Kiest u voor een HR-Ready screen dan is deze van grote invloed op het realiseren van de vereiste EPC.

Voordelen Screens

  • Behoudt zicht naar buiten
  • Zeer warmtewerend
  • Mogelijkheid tot inbouwen
  • Veel variatiemogelijkheden in kleur, vorm & doek
  • Gebruiksvriendelijk door scala in bedieningsopties
  • Maatwerk product; afwijkende raampartijen zijn geen probleem!
ZonEx Screens Enschede
Meer informatie over:
Screens?

Waarom ZonEx?

Referenties
waar we trots op zijn

Zonex screens
Benieuwd naar onze Screens?
Offerte aanvragen
Betreft product: Screens
Uw aanvraag gaat direct naar onze Screens expert