Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bouwbedrijven

Welkom bij ZonEx Projecten – uw partner voor grootschalige zonweringoplossingen voor grote bouwprojecten!

Als toonaangevend bouwbedrijf met grootschalige projecten begrijpt u het belang van efficiëntie, kwaliteit en betrouwbaarheid in elke fase van uw werk. Daarom bieden wij uitgebreide zonweringsoplossingen die perfect zijn afgestemd op de behoeften van uw projecten, of het nu gaat om honderden screens of andere zonweringsproducten.

Bij ZonEx Projecten staan wij garant voor een naadloze ervaring door het leveren van hoogwaardige producten, vakkundige montage, uitstekende service en onderhoud, inclusief jaarlijks onderhoud. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een grootschalige renovatie, wij zijn er om uw projecten te ondersteunen met onze expertise en ervaring.

Onze zonweringsoplossingen zijn niet alleen esthetisch, maar bieden ook een scala aan voordelen voor uw projecten en uw eindgebruikers. Van energiebesparing en temperatuurregeling tot privacy, veiligheid en geluidsdemping, onze producten dragen bij aan het comfort en de functionaliteit van de gebouwen die u realiseert.

Wat ons onderscheidt, is niet alleen onze productkwaliteit, maar ook onze toewijding aan een naadloze projectuitvoering. Vanaf het allereerste contact tot de oplevering en nazorg, streven wij naar uitmuntendheid en klanttevredenheid in elke stap van het proces.

Door te kiezen voor ZonEx kunt u vertrouwen op een betrouwbare partner die u ondersteunt bij het realiseren van uw visie, of het nu gaat om een kleinschalig project of een grootschalig bouwproject met honderden screens.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan bij onze afdeling calculatie en zie wat ZonEx voor uw project kan betekenen en laten we samenwerken aan het creëren van functionele, esthetische en duurzame gebouwen.

Neem contact op

Kom in gesprek met ons over wat wij kunnen betekenen voor u.

Referenties
waar we trots op zijn

Neem contact op

Neem contact met ons op via het formulier of neem contact op via een van de onderstaande kanalen.

Binnen 24 uur ontvangt u reactie op uw  aanvraag