Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vastgoed

Welkom bij ZonEx – uw partner voor hoogwaardige zonweringoplossingen die perfect zijn afgestemd op de behoeften van vastgoedbeheerders zoals u!

Als toonaangevende vastgoedbeheerder begrijpt u het belang van efficiëntie, kwaliteit en betrouwbaarheid in elk aspect van uw werk. Daarom bieden wij uitgebreide zonweringsoplossingen die voldoen aan uw eisen voor lage kosten en een goed werkend product, of het nu gaat om enkele units of een grootschalige implementatie.

Bij ZonEx staan wij garant voor een vlekkeloze ervaring door het leveren van hoogwaardige producten, professionele installatie, uitstekende service en onderhoud, inclusief regelmatige inspecties. Of het nu gaat om het beheer van bestaande panden of de ontwikkeling van nieuwe projecten, wij zijn er om uw vastgoed te verrijken met onze expertise en ervaring.

Onze zonweringsoplossingen zijn niet alleen functioneel, maar bieden ook tal van voordelen voor uw vastgoed en de bewoners. Van energie-efficiëntie en klimaatbeheersing tot privacy, veiligheid en geluidsabsorptie, onze producten verbeteren het comfort en de leefbaarheid van de gebouwen die u beheert.

Wat ons onderscheidt, is niet alleen de kwaliteit van onze producten, maar ook onze toewijding aan een vlotte projectuitvoering. Vanaf het eerste contact tot aan de nazorg streven wij naar uitmuntendheid en tevredenheid in elke fase van het proces.

Door te kiezen voor ZonEx kunt u rekenen op een betrouwbare partner die u helpt bij het realiseren van uw visie, of het nu gaat om een enkel pand of een uitgebreid vastgoedportfolio met diverse zonweringsbehoeften.

Neem vrijblijvend contact op met onze afdeling voor calculatie en ontdek wat ZonEx voor uw vastgoed kan betekenen. Laten we samenwerken aan het creëren van functionele, esthetische en duurzame gebouwen die voldoen aan uw wensen en die van uw huurders.

Onderhoud

Onderhoud is essentieel om de waarde van uw vastgoed te behouden. Als gebouweigenaar is het prettig om niet om te hoeven kijken naar de staat van de zonwering, en zeker te weten dat mocht er bij u een melding komt van een bewoner, dat deze direct in behandeling kan worden genomen.

Zo heeft u alles centraal geregeld, hoeft u geen rekening meer te houden met het controleren of de zonwering nog juist functioneert, en ontvangt u wanneer gewenst een rapportage over de staat vd zonwering en evt. uitgevoerde werkzaamheden. In het geval van meerdere gebouwen onder uw beheer, kunt u voor deze gebouwen een meerjarig onderhoudsplan laten opstellen, zo behaald u een flink financieel voordeel t.o.v. eenmalige onderhoudsbeurten of onverwachte reparaties als gevolge van achterstallig onderhoud.

Wat brengen wij voor u in kaart?

  • Bestaande zonwering, op locatie, aantal, type, besturing
  • Conditiemeting bestaande zonwering
  • Opsomming in te verrichten onderhoudswerkzaamheden
  • Opsomming te vervangen onderdelen
  • Advies in periodiek onderhoud

Uw wensen op een rij

Het meerjarig onderhoudsplan is op maat aan te passen. Of het nu gaat om 1, 5 of 20 gebouwen, wij zorgen ervoor dat de front- & backoffice processen flexibel verlopen en u overzicht behoud zonder veel te regelen. Indien u wenst plannen wij direct met de huurder jaarlijks het onderhoud in, en de huurder kan digitaal via onze website een eventuele tussentijdse storing melden.

Zijn er nog specifieke wensen die u graag uitgevoerd ziet dan worden deze besproken en indien mogelijk meegenomen in het meerjarig onderhoudsplan (MJOP).  U kunt een afspraak maken met onze adviseur om een helder beeld te krijgen wat een meerjarig onderhoudsplan u kan opleveren.

Neem contact op

Kom in gesprek met ons over wat wij kunnen betekenen voor u.

Referenties
waar we trots op zijn

Neem contact op

Neem contact met ons op via het formulier of neem contact op via een van de onderstaande kanalen.

Binnen 24 uur ontvangt u reactie op uw  aanvraag