Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Horeca

Welkom bij ZonEx Projecten – uw partner voor uitgebreide zonweringoplossingen voor de horeca!

Als horecaondernemer begrijpt u het belang van een uitnodigende omgeving voor uw gasten, vooral op zonnige dagen. Daarom bieden wij complete zonweringsoplossingen die perfect aansluiten op de behoeften van uw horecaonderneming, inclusief sfeervolle markiezen, prachtige zonneschermen en overkappingen met zonwerend doek.

Bij ZonEx Projecten verzekeren wij u van een naadloze ervaring door het leveren van hoogwaardige zonweringen, inclusief markiezen, zonneschermen en overkappingen. Onze overkappingen zijn veel steviger dan een parasol en bieden niet alleen schaduw op uw terras, maar creëren ook een gezellige en beschutte ruimte waar uw gasten kunnen genieten, zelfs op de warmste dagen.

Onze oplossingen zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Een markies of zonnescherm voegt niet alleen karakter toe aan uw horecagelegenheid, maar draagt ook bij aan de ambiance die u wilt creëren voor uw gasten.

Wat ons onderscheidt, is niet alleen de kwaliteit van onze producten, maar ook onze toewijding aan een vlekkeloze installatie en service. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering en nazorg, streven wij naar excellentie en klanttevredenheid in elke stap van het proces.

Door te kiezen voor ZonEx Projecten, kunt u vertrouwen op een betrouwbare partner die u ondersteunt bij het creëren van een gastvrije en comfortabele omgeving voor uw gasten, zodat zij graag terugkeren naar uw horecaonderneming.

Ontdek vandaag nog wat ZonEx Projecten voor uw horecabedrijf kan betekenen en laten we samenwerken aan het creëren van een aangename buitenruimte waar uw gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten en drankjes, omringd door comfort en stijl.

Neem contact op

Kom in gesprek met ons over wat wij kunnen betekenen voor u.

Referenties
waar we trots op zijn

Neem contact op

Neem contact met ons op via het formulier of neem contact op via een van de onderstaande kanalen.

Binnen 24 uur ontvangt u reactie op uw  aanvraag