Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onderhoudsvormen

Goed onderhoud zorgt ervoor dat de zonwering goed blijft functioneren en minder snel aan vervanging toe is. Dit zorgt voor lagere investeringskosten en draagt mede bij aan milieubewust ondernemen.

Zo blijft het voor u als ondernemer helder en overzichtelijk. U ontvangt wanneer gewenst een overzichtelijke rapportage van alle meldingen en geplande en uitgevoerde werkzaamheden. Van eenmalig onderhoud tot een meerjarig onderhoudsplan, er is altijd een vorm welke binnen uw organisatie past.

Wilt u geen overeenkomst voor het jaarlijks onderhouden van uw producten, maar twijfelt u wel over het functioneren van uw (zonwerings)product? Dan is een eenmalige onderhoudsbeurt de beste optie voor u! Wij voeren onderhoud uit aan rolluiken, screens, zonwering, garagedeuren, terrasoverkappingen en raamdecoratie. Mail naar service@zonex.nl om een afspraak in te plannen.

Duurzaam onderhoud is gericht op een jaarlijks terugkerend onderhoud waarbij de levensduur verlengd wordt van uw product. Al uw wensen en extra diensten worden meegenomen in de onderhoudsovereenkomst. Jaarlijks onderhoud is mogelijk voor zonwering, rolluiken, garagedeuren en alle producten met elektrische aandrijving.

Wij raden jaarlijks grondig onderhoud aan. Onze producten worden blootgesteld aan weersinvloeden en meestal dagelijks gebruikt. Om uw product in topconditie te houden dienen de onderdelen periodiek gesmeerd en afgesteld te worden. U voorkomt hiermee storingen en uw verlengd de levensduur van uw product. Tijdens de onderhoudsbeurt inspecteren onze vakmonteurs grondig het product en worden eventuele gebreken worden samen met u besproken. Na afloop ontvangt u een onderhoudsrapport waarin staat wat er is uitgevoerd, er eventueel hersteld is en advies betreft eventueel te vervangen onderdelen om hoge kosten in de toekomst te besparen.

De voordelen van een onderhoudscontract:

  • Garantieperiode verlenging van 2 naar 5 jaar
  • Geen voorrijkosten bij tussentijdse reparaties
  • Jaarlijks uitgevoerd onderhoud
  • Minder onnodige kosten zoals onverwachte reparaties
  • Wij nemen contact op wanneer het tijd is voor onderhoud
  • Uw product blijft in topconditie

Om een zakelijk onderhoudscontract af te sluiten neemt u contact op met onze calculatie afdeling

Neem contact op

Kom in gesprek met ons over wat wij kunnen betekenen voor u.

Offerte aanvragen

Referenties
waar we trots op zijn

Offerte aanvragen

Of neem contact met ons op via de telefoon of mail.

Binnen 24 uur ontvangt u reactie op uw  aanvraag