Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onderwijsinstellingen

Wij hebben veel ervaring met projectzonweringen voor onderwijsinstellingen, variërend van reparaties en jaarlijks onderhoud tot de aanschaf van nieuwe producten. Wij begrijpen de unieke behoeften van deze omgevingen en streven we ernaar om hoogwaardige oplossingen te bieden die zowel functioneel als duurzaam zijn.

Voordelen zonwering

Het investeren in hoogwaardige zonwering biedt vele voordelen. Allereerst draagt het bij aan een comfortabel en productief leer- en werkklimaat door hinderlijke zonnestralen en schitteringen op digiborden te verminderen. Dit bevordert een optimale concentratie en verhoogt de efficiëntie van leerlingen en docenten. Bovendien beschermt zonwering tegen schadelijke UV-straling, wat essentieel is voor het welzijn van de aanwezigen. Door de juiste zonwering te kiezen, kan een onderwijsinstelling niet alleen de leerprestaties verbeteren, maar ook duurzaamheid en energie-efficiëntie bevorderen, wat resulteert in een kostenbesparing in combinatie met een positieve en gezonde leeromgeving.

Zonwering is niet alleen voor de ramen, denk ook aan een zonwering boven een speelplaats of zandbak zodat kinderen veilig kunnen spelen.

Zonex onderhoud onderwijsinstellingen

Reparaties en Onderhoud

Wij begrijpen dat onderwijsprofessionals al genoeg aan hun hoofd hebben. Daarom nemen wij het onderhoud van zonwering graag uit handen. Met onze expertise zorgen wij ervoor dat uw zonwering correct functioneert. Onze diensten omvatten zowel preventief jaarlijks onderhoud als het snel oplossen van storingen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan paraat om problemen op te lossen, zodat uw zonwering altijd optimaal functioneert.

Contact met ZonEx

Voor meer informatie over zonwering voor kinderopvang en onderwijsinstellingen, neem gerust contact met ons op. Mail naar info@zonexprojecten.nl.

Neem contact op

Kom in gesprek met ons over wat wij kunnen betekenen voor u.

Referenties
waar we trots op zijn

Neem contact op

Neem contact met ons op via het formulier of neem contact op via een van de onderstaande kanalen.

Binnen 24 uur ontvangt u reactie op uw  aanvraag