Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vereniging van Eigenaren

Welkom bij ZonEx Projecten – uw partner voor uitgebreide zonweringoplossingen voor VVE Verenigingen van Eigenaren!

Als toonaangevende VVE Vereniging begrijpt u het belang van efficiëntie, kwaliteit en betrouwbaarheid in elke fase van het beheer van uw gebouw. Daarom bieden wij op maat gemaakte zonweringsoplossingen die perfect zijn afgestemd op de behoeften van uw gebouw, of het nu gaat om honderden screens of andere zonweringsproducten.

Bij ZonEx Projecten staan wij garant voor een naadloze ervaring door het leveren van hoogwaardige producten, professionele installatie, uitstekende service en onderhoud, inclusief jaarlijks onderhoud. Of het nu gaat om het upgraden van uw bestaande zonweringssysteem of het implementeren van nieuwe oplossingen, wij zijn er om uw VVE te ondersteunen met onze expertise en ervaring.

De Twentse Schouwburg Enschede

Onze zonweringsoplossingen bieden niet alleen esthetische voordelen, maar dragen ook bij aan het comfort en de functionaliteit van uw gebouw. Van energiebesparing en temperatuurregeling tot privacy, veiligheid en geluidsdemping, onze producten zijn ontworpen om te voldoen aan de diverse behoeften van uw VVE en haar bewoners.

Wat ons onderscheidt, is niet alleen de kwaliteit van onze producten, maar ook onze toewijding aan een vlekkeloze projectuitvoering. Vanaf het eerste contact tot aan de voltooiing en nazorg streven wij naar uitmuntendheid en klanttevredenheid in elke fase van het proces.

Door te kiezen voor ZonEx kunt u rekenen op een betrouwbare partner die u ondersteunt bij het realiseren van uw visie voor uw gebouw. Vraag vrijblijvend meer informatie aan bij onze afdeling calculatie en ontdek wat ZonEx voor uw VVE kan betekenen. Laten we samenwerken aan het creëren van functionele, esthetische en duurzame gebouwen die voldoen aan de behoeften van uw VVE en haar leden.

ONDERHOUD

Zonweringen worden regelmatig gebruikt. Het is dat ook erg vervelend als het in eens niet meer functioneert. Periodiek onderhoud is van groot belang in het complex van uw VvE.

U verlengt niet alleen de levensduur, maar vermindert ook veelvoorkomende storingen. Speciaal voor VvE’s bieden wij een onderhoudsplan waarmee u als VvE zelf bepaald wat u er wel en niet in wilt meenemen. U kunt hierbij denken aan onderhoud op afroep, vaste tarieven, vast contactpersoon & meldpunt, directe oplossing bij tussentijdse storingen etc. Voor langere periode ontvangt u inzicht in de risico’s, het budget en de kwaliteit van de bestaande zonweringen.

Wat brengen wij voor u in kaart?

  • Bestaande zonwering, op locatie, aantal, type, besturing
  • Conditiemeting bestaande zonwering
  • Opsomming in te verrichten onderhoudswerkzaamheden
  • Opsomming te vervangen onderdelen
  • Advies in periodiek onderhoud

Neem contact op

Kom in gesprek met ons over wat wij kunnen betekenen voor u.

Referenties
waar we trots op zijn

Neem contact op

Neem contact met ons op via het formulier of neem contact op via een van de onderstaande kanalen.

Binnen 24 uur ontvangt u reactie op uw  aanvraag