Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Woningcorporaties

Bij Zonex Projecten zijn we gespecialiseerd in projectzonweringen en aanverwante producten. Ons doel is het verbeteren van wooncomfort en het verhogen van energie-efficiëntie. We begrijpen dat uw prioriteit ligt bij het bieden van comfortabele en energiezuinige woningen aan uw huurders. Daarom bieden wij een scala aan diensten aan die precies daarop gericht zijn.

Projectzonwering

Of het nu gaat om een renovatieproject of de nieuwbouw van appartementencomplexen, onze op maat gemaakte projectzonweringen en garagedeuren zorgen voor een perfecte balans tussen comfort en esthetiek. Van klassieke screens tot moderne zonneschermen, we bieden oplossingen die passen bij de architectuur en behoeften van elk gebouw.

Energieprestatie

Het verlagen van de energiekosten en het verminderen van de ecologische voetafdruk van woningen zijn cruciale doelstellingen in de hedendaagse bouwsector. Met onze expertise helpen we woningstichtingen om de energieprestatie van hun vastgoedportfolio te verbeteren. Door middel van innovatieve oplossingen zoals hoogwaardige isolatie en energiezuinige zonwering dragen we bij aan duurzamere en comfortabelere woningen voor uw huurders.

Onderhoud door ZonEx Professionals

Regelmatig onderhoud is essentieel voor de optimale werking en levensduur van zonweringen en garagedeuren. Ons team van ervaren technici staat klaar om preventief onderhoud uit te voeren en eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen. Zo kunnen woningstichtingen erop vertrouwen dat de zonweringen en garagedeuren in hun beheer altijd in topconditie zijn.

Meerjarig onderhoudsplan (MJOP)

Als de marges onder druk staan moeten er keuzes worden gemaakt. Het is dan interessant om te gaan kijken wat een meerjarig onderhoudsplan u kan opleveren. Enig idee wat u jaarlijks ‘kwijt’ bent aan reparaties aan zonweringsinstallaties, voortkomend uit achterstallig onderhoud?

Door te kiezen voor meerjarig onderhoudsplan (MJOP), voorkomt u onvoorziene kosten en kunt u onderhoudskosten meenemen in de begroting. Zo zijn de woningen met zonweringen resultaatgericht onderhouden, tegen vooraf bekende kosten. Functioneel en technisch blijft de zonwering op het gewenste niveau én u voorkomt onverwachte, tussentijdse storingen.

Zonex onderhoud woningcorporaties
  • Maatwerkoplossingen: We begrijpen dat elk project uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij de specifieke eisen en wensen van onze klanten.
  • Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Met jarenlange ervaring en een focus op kwaliteit, kunnen woningstichtingen vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze producten en diensten.
  • Servicegericht: Klanttevredenheid staat bij ons centraal. We streven ernaar om uitstekende service te bieden, vanaf het eerste contact tot lang nadat het project is afgerond.

Neem Contact Op

Wilt u meer weten over hoe Zonex Projecten uw woningstichting kan ondersteunen bij het realiseren van comfortabele en energiezuinige woningen? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om met u samen te werken aan een betere woonomgeving voor uw huurders.

Neem contact op

Kom in gesprek met ons over wat wij kunnen betekenen voor u.

Referenties
waar we trots op zijn

Neem contact op

Neem contact met ons op via het formulier of neem contact op via een van de onderstaande kanalen.

Binnen 24 uur ontvangt u reactie op uw  aanvraag