Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zorginstellingen

Welkom bij ZonEx Projecten – uw partner voor uitgebreide zonweringoplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van zorginstellingen!

Als toonaangevende zorginstelling begrijpt u het belang van een goed functionerend product, vooral met het oog op de gezondheid en het comfort van de bewoners. Daarom bieden wij zonweringsoplossingen die niet alleen de leefomgeving aangenaam houden, maar ook oververhitting voorkomen en een 24/7 servicedienst om snel storingen kunnen oplossen.

Bij ZonEx Projecten streven we naar een naadloze ervaring door hoogwaardige producten te leveren, deskundige installatie en uitstekende service, inclusief regelmatig onderhoud om ervoor te zorgen dat uw zonwering te allen tijde optimaal werkt. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een renovatie, wij zijn er om uw zorginstelling te ondersteunen met onze expertise en betrouwbare oplossingen.

Onze zonweringsoplossingen bieden niet alleen comfort, maar ook een scala aan voordelen, waaronder energiebesparing, temperatuurregeling en privacy voor de bewoners. Bovendien dragen ze bij aan een veilige en rustige omgeving, wat essentieel is voor het welzijn van uw patiënten.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan een vlekkeloze projectuitvoering, van het eerste contact tot de nazorg. We streven naar uitmuntendheid en klanttevredenheid in elke fase van het proces, om ervoor te zorgen dat uw zorginstelling kan vertrouwen op goed functionerende zonwering die voldoet aan al uw eisen.

Kies voor ZonEx en werk samen met een betrouwbare partner die uw visie ondersteunt en samen met u werkt aan het creëren van een comfortabele, functionele en gezonde leefomgeving voor uw bewoners. Neem vrijblijvend contact op met onze afdeling calculatie voor meer informatie over wat ZonEx voor uw zorginstelling kan betekenen.

ONDERHOUD

Als zorginstelling hebt u verantwoording over een complex gebouw waar alles ten alle tijde moet functioneren. Daarom is het voorkomen van de meestvoorkomende storingen een must.

Storingen zoals een zonnescherm welke niet meer naar beneden wil komt vaak voort uit ophoping van vuil of achterstallig onderhoud. Voorkom de extra kosten en onnodige storingen en bekijk wat een meerjarig onderhoudsplan u kan opleveren. U ontvangt zekerheid dat het onderhoud wordt uitgevoerd volgens certificering, zoals en wanneer u wilt.

Zonex onderhoud zorginstellingen

Wat brengen wij voor u in kaart?

  • Bestaande zonwering, op locatie, aantal, type, besturing
  • Conditiemeting bestaande zonwering
  • Opsomming in te verrichten onderhoudswerkzaamheden
  • Opsomming te vervangen onderdelen
  • Advies in periodiek onderhoud

Uw wensen op een rij

U heeft specifieke onderhoudsbehoeften m.b.t. de zonweringsinstallaties in uw zorginstelling. Wij maken graag samen met u doordachte keuzes in de opzet van een meerjaren onderhoudsplan voor de zorginstelling. Zo begrijpen wij dat buiten het jaarlijks onderhoud om, u het liefst binnen 24 uur iemand ter plaatse hebt wanneer de zonwering een storing vertoont bij een cliënt.

U kunt verwachtten dat deze direct wordt hersteld of snel en adequaat een noodoplossing wordt getroffen. Om erachter te komen wat een meerjarig onderhoudsplan voor uw zorginstelling kan betekenen en het financieel oplevert, vragen wij u contact op te nemen voor een adviesgesprek.

Neem contact op

Kom in gesprek met ons over wat wij kunnen betekenen voor u.

Referenties
waar we trots op zijn

Neem contact op

Neem contact met ons op via het formulier of neem contact op via een van de onderstaande kanalen.

Binnen 24 uur ontvangt u reactie op uw  aanvraag