Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

ZZP-ers

Wij begrijpen als geen ander de uitdagingen waar jullie als zelfstandige ondernemers dagelijks mee te maken hebben. Daarom leveren wij ons complete assortiment van screens, zonweringen en rolluiken ook rechtstreeks aan kleine zelfstandigen omdat we geloven dat deze producten niet alleen een mooie toevoeging zijn voor jullie klanten, maar ook jullie werk als bouwspecialisten naar een hoger niveau kunnen tillen.

Onze kwalitatieve zonweringen zijn niet zomaar decoratieve elementen; ze bieden een scala aan voordelen die zowel jullie klanten als jullie als vakmensen ten goede komen. Allereerst zijn zonweringen een energiebesparende oplossing. Door de juiste zonwering te installeren, kunnen jullie klanten de temperatuur in hun woningen reguleren, waardoor ze minder afhankelijk zijn van airconditioning en verwarmingssystemen, wat resulteert in lagere energiekosten.

Maar dat is niet alles. Onze zonweringen bieden ook een effectieve bescherming tegen het felle zonlicht, waardoor ze niet alleen de temperatuur verlagen, maar ook schadelijke UV-stralen filteren. Daarnaast bieden onze zonweringen ook privacy aan jullie klanten, waardoor ze ongestoord van hun binnenruimtes kunnen genieten zonder nieuwsgierige blikken van buitenaf. En laten we de rolluiken niet vergeten! Deze zijn niet alleen inbraakwerend, wat zorgt voor een veiliger gevoel bij jullie klanten, maar bieden ook extra isolatie en geluidsdemping, waardoor het comfort in de woning verder wordt verhoogd.

Kortom, door te kiezen voor onze hoogwaardige zonweringen en rolluiken, kun je als ZZP-er niet alleen voldoen aan de behoeften van jullie klanten, maar ook jullie reputatie als betrouwbare en deskundige bouwspecialisten versterken. We nodigen jullie graag uit om ons assortiment te ontdekken en samen te werken aan projecten die zowel esthetisch als functioneel voldoen aan de verwachtingen van jullie klanten.

Neem contact op

Kom in gesprek met ons over wat wij kunnen betekenen voor u.

Referenties
waar we trots op zijn

Neem contact op

Neem contact met ons op via het formulier of neem contact op via een van de onderstaande kanalen.

Binnen 24 uur ontvangt u reactie op uw  aanvraag