Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Structurele zonwering

Structurele zonwering is permanente zonwering aan uw gebouw, zoals o.a. aluminium lamellen. Naast functioneel zijn structurele zonwering ook heel stijlvol.

ZonEx levert een uitgebreid assortiment structurele zonwering. Onze specialisten denken met u mee, tekenen de zonwering desgewenst voor u in en u krijgt kundig advies over o.a. duurzaamheid, NTA8800 en BENG berekening, de laatste trends, kleuren(combinaties), bedieningsopties en de bevestigingsmogelijkheden.

Onze meest verkochte structurele zonweringen zijn

Wij maken ook constructies op maat, bel onze afdeling calculatie en maak gebruik van onze jarenlange ervaring in zonweringen.

ZonEx is uw partner voor professionele projectzonwering. ZonEx is opgericht in 1968 en is al bijna 50 jaar een stabiele en betrouwbare leverancier van projectzonwering voor bedrijven. Wij leveren een maatwerk assortiment projectzonweringen voor o.a. utiliteitsbouw, nieuwbouw & renovatie. Bij ons vindt u een breed aanbod zonwering in afwerking, besturing en aandrijving.

Wij hebben ontwerp, inmeten, productie, montage, service en onderhoud van uw projectzonwering in eigen beheer, met één vast aanspreekpunt, zodat er korte lijnen zijn. Uw contactpersoon begeleidt uw project van begin- tot eindstadium. Bovendien kunnen wij door deze korte lijnen extra scherp calculeren.