Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Terrasschermen

Terrasschermen voor projecten ook wel knikarmschermen genoemd, beschermen tegen warmte en licht en zijn uitermate geschikt voor brede gevels. Een knikarmscherm maakt de doorloop onder de zonwering mogelijk. Het is een zeer aantrekkelijk product qua stijl, prijs en levertijd. 

Impressie van onze
Terrasschermen

Terrasschermen van ZonEx

Door de enorme keuze in kastvormen, kleuren, doekdessins en bedieningmogelijkheden is deze projectzonwering al jaren een vertrouwde keuze. Door te kiezen voor een automatisch gestuurd knikarmscherm bent u verzekerd van een comfortabel binnenklimaat. Maar zeker zo belangrijk is dat de levensduur van het terrasscherm wordt verlengd door de gelijkmatige sturing. ZonEx heeft voor alle typen elektrische buitenzonwering de juiste bedieningsoplossing.

Zonex terrasschermen
Zonex terrasschermen

Toepassing & Productinformatie terrasschermen

Toepassing zowel in de woning- als in de utiliteitsbouw. Dankzij specifiek maatwerk kunt u het gebouw een eigentijdse uitstraling geven met deze vorm van projectzonwering. De windbestendigheid van een knikarmscherm is afhankelijk van de plaatsing, laat u adviseren over de mogelijkheden.

HR Zonwering; Terrasschermen

Op aanvraag leveren wij HR-Ready gecertificeerde terrasschermen voor projecten. Dit houdt in dat onze HR knikarmschermen zijn vervaardigd in een fabriek die ervoor zorgt dat de knikarmschermen voldoen aan de minimale kwaliteitseisen van HR Zonwering. Naast de windvastheid, G-Waarde en mogelijkheid tot elektrische aansturing voor zomer-winter instelling heeft deze ook uitstekende waarden op het gebied van duurzaamheid, functie en levensduur. Bij de HR-Ready knikarmschermen wordt een HR-certificaat bijgevoegd

Voordelen terrasschermen

  • Behoud vrije doorloop
  • Vrije keuze in doekkleur & framecoating
  • Verlengd uit te voeren
  • Optie: Innovatieve methode van doek bedrukken zoals de klant wenst
  • Gebruiksvriendelijk door diverse bedieningsopties
  • Grotere uitvalafmetingen dan uitvalschermen
Zonex terrasschermen
Meer informatie over:
Terrasschermen?

Waarom ZonEx?

Referenties
waar we trots op zijn

Zonex terrasschermen Enschede
Benieuwd naar onze Terrasschermen?
Offerte aanvragen
Betreft product: Terrasschermen
Uw aanvraag gaat direct naar onze Terrasschermen expert