Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vouwschermen

Vouwschermen geven u de mogelijkheid om aanpasbare zonwering- en privacy systemen toe te passen en geeft het gebouw een maximale uitstraling.

De functionaliteit van deze toepassing wordt gevonden in het efficiënt filteren van direct zonlicht en het reduceren van de zonnewarmte. Ten opzichte van schuifschermen zorgen vouwschermen voor nog meer dynamisch effect in de gevel. Doordat de schermen zich van de gevel losmaken is de gedaanteverwisseling van de gevel nog sterker; de vouwschermen voegen een hele dimensie aan de gevel toe en maken daarnaast een groter glasoppervlak vrij wat de tegenstelling tussen open en gesloten nog verder vergroot.

Inhoudsopgave

Impressie van onze
Vouwschermen

Toepassing & Productinformatie vouwschermen

Door op doeltreffende wijze de zonnestralen die in het gebouw binnenkomen, te verminderen met behulp van vouwschermen, daalt meteen de hoeveelheid energie die vereist is om het gebouw af te koelen. Daardoor kan de koelinstallatie kleiner worden gedimensioneerd, waardoor de investerings- en operationele kosten dalen. Door direct zonlicht en daglicht te blokkeren, door te laten of te weerkaatsen, maken de vouwschermen optimaal gebruik van deze kostenloze lichtbron. Door de schaduwwerking te analyseren, kan een optimaal daglichtniveau worden gerealiseerd en blijft verblindend licht tot een minimum beperkt, wat leidt tot een gezonde en productieve werkomgeving. De paneelbreedte kan variëren van 530 mm tot 900 mm en de hoogte is maximaal 3100 mm, afhankelijk van de situatie en de windlast

Bedieningsopties vouwschermen

Vouwschermen zijn handmatig of gemotoriseerd te bedienen waarna ze volledig vlak sluiten. Vouwschermen zij of horizontaal, of verticaal te sluiten.

Voordelen vouwschermen

  • Projectspecifieke oplossing
  • Effectief zonwering- en privacysysteem
  • Hoogwaardige architectonische uitstraling
  • Enkelvoudig of meervoudig vouwende systemen
  • Horizontaal of verticaal vouwende systemen
  • Vlak sluitende systemen mogelijk
  • Scharnierend aan de rand of het midden van het scherm
  • Diverse materiaalinvullingen mogelijk
ZonEx Vouwschermen
Meer informatie over:
Vouwschermen?

Waarom ZonEx?

Referenties
waar we trots op zijn

Zonex vouwschermen Enschede
Benieuwd naar onze Vouwschermen?
Offerte aanvragen
Betreft product: Vouwschermen
Uw aanvraag gaat direct naar onze Vouwschermen expert